Klik her.... for at læse om procedure for optag af elever.

Online tilmelding til venteliste på Feldballe Friskole & Børnehus

Udfyld felterne nedenfor for online tilmelding til Feldballe Friskole & Børnehus' venteliste. Dit barn er optaget på venteliste når vi har registreret tilmelding samt modtaget indskrivningsgebyret. Der skal kun betales indskrivningsgebyr én gang - dvs enten ved tilmelding til børnehuset eller til skolen. Herefter vil du blive kontaktet af skolen.

Med tilmeldingen forpligter du dig til at rette henvendelse, hvis nogen af nedenstående oplysninger ændres, før barnet starter.

Klassetrin

Indmeldelse af barn til skoleåret (udfyldes kun hvis tilmeldingen omhandler skole):

Forventes barnet tilmeldt skolens pasningsordning

Har eller har barnet haft behov for særlig støtte - fx via PPR? Husk at meddele os, hvis der sker ændringer i denne status inden start i institutionen.

Forældremyndighed

Gebyr for indskrivning

Der er et indmeldelsesgebyr på 500 kr pr. barn.

Beløbet bedes overført til
Regnr. 5061
Konto 0001108452
(Jyske Bank)

Barnet er optaget på venteliste, når betalingen er registreret.

Hvis øvrige søskende ønskes tilmeldt skolen, skal der laves en tilmelding pr. barn. Dog betales der kun indskrivningsgebyr én gang pr. barn enten for børnehus eller skole.