SPONSORCYKELLØB 2018

Lørdag d. 26. maj 2018 holder Støtteforeningen, traditionen tro, årets sponsorcykelløb med det formål at tjene penge til vores skole og børnehus. Hvert år cykles der på en rundstrækning på ca. 800 meter på Friland, hvor det gælder om at køre flest mulige omgange i løbet af én time. Deltagerne skaffer selv én eller flere sponsorer, som sponsorerer enten et beløb pr. kørte omgang eller et
fast beløb. Voksne deltagere løber på samme strækning i samme tidsrum.

Du kan lade dig sponsorere af dine forældre, bedsteforældre, onkler og tanter, naboer, lokale butik eller virksomhed, eller hvem du nu ellers kan finde på!

Deltagerne deles op i seks aldersgrupper:
Børnehus og TSFO
0.-1. klasse
2.-3. klasse
4.-5. klasse
6.-9. klasse
Voksne

Kom og vær med - og måske bliver du den heldige vinder af én af vores mange store præmier!
Til det barn i hver gruppe, der cykler flest runder, er der to biografbilletter med popcorn og sodavand. Til den voksne deltager, der indbringer det største beløb, er der fire biografbilletter til European Film College (Store Bjørn). Desuden trækker vi lod mellem alle deltagerne om mange fribilletter/præmier, som vi får af diverse firmaer, der hvert år sponsorerer os.

Dagens program:
11:00 – 11:30: Tilmelding, aflevering af sponsorkontrakter samt uddeling af rygnumre i skolegården. MAN SKAL IKKE TILMELDE SIG PÅ FORHÅND!

12:00 – 13:00: Fælles start på løbet på Friland: Børnene har en time til at cykle og voksne har en time til at løbe. Det er selvfølgelig ok at holde pause undervejs.

13:00: Når løbet er slut kl.13:00, går vi tilbage til skolegården

13:30: Præmieoverrækkelse i skolegården.

Boder med frugt, mad og drikke er åbne hele dagen.

Hvis I har spørgsmål er I velkomne til at kontakte Mette Keller på mette.keller@feldballe-friskole.dk