Forældrehjælp på Feldballe Friskole

Feldballe Friskole er VORES skole
Mangfoldigheden er vores styrke! På Feldballe Friskole tror vi på, at vi hver især kan bidrage til det fælles bedste. Det gælder både blandt elever, lærere og forældre. Friskolen er afhængig af forældrenes engagement og egenskaber. Vi skaber vores skole ved at mødes med åbenhed og tillid, og med en forståelse af at vi er gensidigt afhængige af hinanden.

Engagement i en LEVENDE skole
Det er en selvfølge at forældre har et engagement i deres børns skoleliv. Med vores fælles ressourcer engagerer vi os i skolens liv. Elever, lærere og forældre tager sammen del i de aktiviteter, der er med til at fremme trivsel og fællesskab i og omkring skolen. Alle har ret til at tage initiativ til aktiviteter. Forældrene er altid velkomne på skolen og til at deltage i undervisningen. Hvis I ønsker at deltage i undervisningen, bedes i aftale det i forvejen, så vi har mulighed for at planlægge med jeres deltagelse. Vi har alle det samme mål – at skabe den bedste skole for børn og familier.

Praktisk hjælp
Som forælder på skolen forventes det, at man bidrager med frivilligt arbejde i et omfang af ca. 20 timer om året. De 20 timer kan bruges på flere måder – alle skal bidrage til den fælles lørdagsrengøring, derudover kan man deltage i arbejdslørdage, pædagogiske dage, ordne frugt i fritteren, bage boller m.v.

Hvis man af forskellige årsager ikke kan deltage i det frivillige arbejde, er det muligt at betale sig fra dette, således at skolen kan købe andre til at yde hjælpen i stedet. Prisen er 4000 kr. for et skoleår svarende til 20 timer á 200 kr/time.

Klik på undermenuerne til venstre for at læse mere....