Kontakt til UU-vejleder Janus
jgh@norddjurs.dk

Vi har sammen fastsat at 8. kl. skal afsted på uddannelses-besøg i uge 10. Dette kaldes for Introuge i 8. kl. På samme måde skal 9. kl. afsted i uge 43 og besøge uddannelsesinstitutioner. I 9. kl. kaldes dette Brobygning.

Forældre og elever skal i fællesskab finde nogle spændende forløb som eleven vil følge. Thomas hjælper med tilmeldinger og strukturerer ugerne for klasserne.

Uddannelses-inspiration kan findes på uddannelsesguiden

8. kl. Introuge
Uge 10, 2019

9. kl. Brobygning
Uge 43, 2018

Tilmelding til brobygning og Introuge (Dette gør vi på klassen)

HUSK OGSÅ:

Uddannelsesmesse i Rønde
1. november 2018 kl. 17.00 - 19.00

Erhvervspraktik 9. klasse

I 9. klasse er der mulighed for at komme i erhvervspraktik. En praktikplads skal findes af eleven og forældrene selv i samarbejde med UU Djursland, som står for forsikring m.v.

Skolen vil typisk bede om at erhverspraktikker placeres i en eller to bestemte uge, hvis muligt. Når praktikplads er fnudet og bekræftet af UU Djursland skal forældrene kontakte skolen på mail, så vi er orienteret.