For børn fra 4.-9. klasser som er tilmeldt Klub er der aftenklub. I skoleåret er altid fra kl. 18.00-20.00.

Efter efterårsferien er vi klar til at skyde en ny sæson med klubaften i gang. Vi har denne gang spredt klubaftenerne ud over flere af ugens dage. Det har vi gjort i et forsøg på at få flest muligt med til vores arrangementer. Så er der ikke så stor risiko for at man skal vælge i mellem en fritidsaktivitet og klubben.

Alle gange mødes vi klokken 18 og slutter igen kl. 20. Tilmelding er ikke nødvendig, man møder bare op. En undtagelse er dog bowlingturen, her er tilmelding nødvendigt. I får nærmere info nogle uger inden.

Programmet ser sådan her ud:

• Tirsdag 23/10 Filmaften med popcorn (Tag yndlingsfilmen med, så stemmer vi om dem)
  • Tirsdag 30/10 Vi skal bage (og spise) en masse pizzaer.
  • Onsdag 7/11 Filmhygge, der er Olsenbanden på programmet.
  • Tirsdag 13/11 Spilleaften med brædtspil og boldspil.
  • Onsdag 28/11 julegaveværksted
  • Torsdag 6/12 Just-dance turnering.
  • Tirsdag 11/12 Julebag
  • Torsdag 10/1 Gamer-aften
  • Tirsdag 15/1 Pigeaften: Makeup & hudpleje
  • Onsdag 30/1 Nytårskur
  • Tirsdag 19/2 Spil & spas
  • Torsdag 14/3 Vi går i skolekøkkenet og bager cupcakes.
  • Tirsdag 26/3 Vi tager til Ebeltoft bowlinghal. Der er præmie til den højeste score.
  • Tirsdag 2/4 Vi spiller boldspil på multibanen. Der bliver også mulighed for at lave lidt lækkert på bålet i pausen.
  • Torsdag 11/4 Gallaafslutningsfest

Mange hilsner fra os i klubben.